Galati, Romania mobil: 0721 778 940 email: pitylogistic@yahoo.com

Transport Marfuri

Experienta, Profesionalism si Promptitudine

Primele autovehicole au fost puse in miscare in 2001, fiind rezultatul imbinarii traditiei de familie si a visului de a fi prezent "oriunde si oricand".

Profesionalismul si promptitudinea de care Pity Logistic a dat dovada de-a lungul timpului ne-au propulsat pe piata transporurilor, astfel facand fata tuturor provocarilor mediului economic si de afaceri, care se afla intr-o continua schimbare si este din ce in ce mai competitiv.

Dispunem de o flota auto formata din 6 autotrenuri marca Scania dotate cu semiremorci de transport.

Transporturile sunt efectuate in baza conventiilor internationale CMR – Conventia referitoare la acordul de transport rutier international de marfuri si/sau TIR – Conventia vamala privind transportul international de marfuri cu aplicarea carnetelor TIR.

Marfa transportata este asigurata, conform legislatiei in vigoare, in caz de accident, furt, avarie sau distrugere.

Pentru ca ne dorim sa raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari de transport venite din partea clientilor nostri, putem deplasa camioanele in locurile indicate pentru a prelua marfa din diferite zone ale Romaniei sau Europei, dar si din alte tari din afara Comunitatii Europene.

Servicii Transport Marfuri

Transport marfuri pe rute interne si internationale. Consultanta gratuita si personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai optime solutii. Transport marfuri generale Transport agabaritic Transport lemn, cherestea, mobila Relocari firme
Transport cereale Transport de marfuri intern Transport de marfuri international


Transport Marfa cu PITY LOGISTIC
 

 

 

 

 

PITY LOGISTIC srl

GalatiMobil: 0721 778 940
Email: pitylogistic@yahoo.comCopyright © 2015 PITY LOGISTIC